www.seriozne.cz
(inzerát číslo 26008)

Lagotto Romagnolo šteniatka

20.10.2024 13:53 | Praha | Hlavní město Praha | Zvířata | Psi a štěňata

Jsme rádi, že můžeme představit naše nové štěňátka Lagotto, která se skládají ze 3 holek a 3 kluků. Budou připravena pro nové domovy kolem 15. listopadu 2024. Jak matka, tak otec jsou čistokrevní Lagotti s jasnými genetickými testy. Pocházejí také z linie na lov lanýžů.

Kromě toho, že jsou vynikajícími domácími mazlíčky do bytů i domů, lze je snadno trénovat, aby se stali výjimečnými lovci lanýžů díky svým genetickým predispozicím. Naše Lagottica je součástí naší rodiny a štěňata se narodila v našem domově (13. září 2024). Štěňata s námi budou vyrůstat v našem bytě (domě) a zvyknou si na každodenní zvuky, jako jsou vysavače, televize a rozhovory, což zajistí, že k vám přijdou socializovaná a připravená na rodinný život. V závislosti na datu převzetí dostanou štěňata jednu nebo dvě vakcíny, několikrát budou odčervena, budou čipována a přijdou s veškerou potřebnou dokumentací.

Pro ty, kteří nejsou s tímto plemenem obeznámeni, pár slov o nich: Lagotti patří do kategorie malých až středních plemen, vážících až 15 kg. Jsou to jemní, loajální a přítulní psi, kteří jsou silně spojeni se svou rodinou. Dobře vycházejí s ostatními psy a domácími mazlíčky. Jsou velmi živí, sociální, inteligentní a poslušní, snadno se trénují díky svým přirozeným schopnostem. Jsou skvělí s dětmi a také dělají vynikající hlídací psy, kteří upozorňují rodinu na jakékoli změny v okolí. Mají vysoce vyvinutý čich a koncentraci a jsou oficiálně uznáváni jako psi na lov lanýžů. Jsou ideální pro alergiky, protože jejich srst nezpůsobuje alergické reakce.

Pro zájemce o naše štěňata můžeme poskytnout dokumentaci k nahlédnutí.

Cena: 750 €.

Pro jakékoli dotazy nás neváhejte kontaktovat na +385917963863 (WhatsApp).
Instagram: Ena_Lagottika
E-mail: nena.dekanic@gmail.com

Cena: Dohodou

Kontaktujte inzerenta

Tel: +385917963863